Behöver du hjälp?

Tareq Taylor och Falcon - ett gott samarbete

Det är med stor glädje och stolthet vi presenterar den sanna matentusiasten, välrenommerade kocken, köksmästaren, krögaren, matkreatören, entreprenören, kokboksförfattaren och tv-personligheten Tareq Taylor, som ambassadör och samarbetspartner för Falcon i Sverige och Danmark.

“Vi använder oftast ugnen till bakning och en gratäng då och då, men det går att göra mycket annat i. Du kan grilla, rosta, steka, koka, baka, torka, gratinera och mycket mer i en ugn. Dessutom lagar sig maten oftast helt och hållet på egen hand och då får du tid över till annat.”

Tareq Taylor

Tareq på TV
Tareq är känd från de hyllade TV-programmen, Tareq Taylor´s Nordic Cookery som sänds i över 100 länder världen över och populära Trädgårdstider på SVT. 2018 lagade han mat i Stjärnorna på slottet vilket han fick äran att göra igen 2019. Hösten 2019 var han med i Lyckomaten på SVT.
Mat på en plåt
Tareqs böcker bjuder på sann matglädje! Bland hans boktitlar hittar du bl a "Mat på en plåt", "Mat som gör gott", "Tareq Taylors klassiker", "Tareq Taylors kyckling" och "Tareq Taylors nordiska matresa".Senaste boken är "Favoriter",
Kockarnas Kamp
Efter en bejublad insats i Kockarna Kamp 2017, stod han slutligen som överlägsen och mycket lycklig segrare. Här fick vi (verkligen) veta att Tareq har en riktig vinnarskalle med stor kompetens.
Kockeriet
Tareq har sin egen upplevelserestaurang och matstudio Kockeriet i Malmö. Han är delägare i matfabriken Maten é klar som lagar Sveriges bästa färdigrätter. Hösten 2019 öppnar Tareq restaurang och lanthandel med kockkollegan Paul Svensson i Stockholm

Vill du veta mer om Tareq Taylor? Besök hans officiella webbsida eller hans upplevelserestaurang Kockeriet

En dag på Åraslöv Snickeri Kök & Inredningar​