Premiumprodukter för ditt kök

Behöver du hjälp?

Vi bryr oss om dig

Nöjda kunder – vår drivkraft

Vi som står bakom Falcon Sverige är Jens & Jenni Nielsen och det är vi som driver Falcon Sverige under företagsnamnet Leamington AB. Leamington AB har i sin tur distributionsrätten och generalagenturen för AGA Rangemaster (Falcon & Rangemaster) i Sverige och Danmark. Vi har även försäljningsrätten av AGA Masterchef Deluxe i Sverige samt för Westin Hoods i både Sverige och Danmark.

Vi ser oss som drivna, erfarna och professionella personer som mest av allt vill skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Vårt mål är att vara “top of mind” och leverera bästa tänkbara service och support när det gäller premiumprodukter inom kök. Vi är med dig hela vägen.

När vi startade vårt företag i början av 2018 visade vi upp våra produkter genom vårt mobila showroom. Många mil lades på vägarna och konceptet med ett rullande showroom var mycket lyckat under våra första år. 


När Corona kom 2020, så valde vi att växla över till ett fast showroom där vi nu kan hålla både fysiska (coronaanpassade) visningar men också via digitala visningar. Ett koncept som har visat sig vara mycket framgångsrikt. Är du intresserad av att boka en visning med oss – tveka inte att höra av dig! Eller varför inte gå in och boka din egen onlinevisning via vår kalender.

Vi är tacksamma och stolta kunder till