Falcon Sverige

Vi som står bakom Falcon Sverige är Jens & Jenni Nielsen och det är vi som driver Falcon Sverige under företagsnamnet Leamington AB. Leamington AB har i sin tur distributionsrätten och generalagenturen för Falcon både i Sverige och Danmark. Vi har även försäljningsrätten av AGA Masterchef i Sverige.

Vi ser oss som drivna, erfarna och professionella personer som mest av allt vill skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Detta gör vi genom att arbeta tätt tillsammans med våra återförsäljare. Det är ju de som du som kund kommer i kontakt med, och viktigast av allt är då att du får professionell hjälp direkt.  Med andra ord vill vi vara “top of mind” och leverera bästa tänkbara service och support när det gäller premiumspisar inom segmentet range cookers.

Vårt koncept bygger på att vi är ute på vägarna och besöker våra återförsäljare. Vårt rullande showroom ger oss unika möjligheter att visa och demonstrera våra produkter i verkligheten. För hur det än är, så finns det inget som kan mäta sig med personliga möten. Vi har tack vare vår lastbil dessutom möjlighet att bjuda in till kundevent oavsett vart i landet vi befinner oss. För vi vill ju skapa förutsättningar för att fler Falconspisar ska hitta hem i Sveriges kök.  

Är du intresserad av att bli en framgångsrik Falconåterförsäljare? Letar du efter en Falconåterförsäljare i ditt område? Tveka inte att höra av dig till oss.

Vi är tacksamma och stolta kunder till