Premiumprodukter för ditt kök

Behöver du hjälp?

Hos oss kan du se AGA Masterchef Deluxe både i 90 och 110 cm och med gas- och induktionshällar

Nytt showroom

Besök oss oavsett vart du bor eller befinner dig! Vi skräddarsyr ditt virtuella besök helt utifrån dina önskemål och frågor. Vi har samlat spisar, fläktar, side-by-side och inbyggnadsprodukter under ett och samma tak i Stenungsund, 4 mil norr om Göteborg.

Det är fantastiskt roligt att så många kontaktar oss och vill veta mer om våra produkter. För att hjälpa dig framåt i beslutsprocessen ger vi dig nu också möjligheten att besöka oss oavsett om du bor i närheten eller längre bort. I dessa tider med COVID-19 så kan det ju kännas skönt att sitta hemma i sin egen trygga miljö men samtidigt “resa digitalt”. 

I vårt showroom finns det engelsktillverkade produkter från AGA Rangemaster vilket inkluderar varumärkena Falcon, AGA och Rangemaster. Vaumärken som står för premiumkvalité och lång historia. Visste du att AGA Rangemaster (som tillverkar Falcon och AGA) är världens äldsta tillverkare av fristående spisar? Köper du en Falcon eller AGA får du samtidigt ett stycke historia på köpet. 

ECLIPSE

ECLIPSE – ny inbyggnadsserie från Rangemaster finns nu i vårt showroom! Dessa läckra, svarta och sobra produkter smälter in samtidigt som de “sticker ut”. Det finns fyra olika ugnar att välja: Mikro/kombiugn, Ångugn, 10-funktioners ugn samt en 11-funktioners ugn (där den 11 funktionen är pyrolytisk rengöring).

Gashällarna finns i bredderna 60 , 75 och 90 cm och har brännare i massiv mässing. Den svarta glashällen är lätt att göra ren och grytgallren går att diska i diskmaskin.

Induktionshällarna finns i 60 och 90 cm och har antingen 4 eller 5 zoner varav två bryggbara zoner. 

Inledningsvis kommer vi att ha vårt showroom öppet för fysiska besök torsdag och fredag kl 10 – 19 och lördagar kl 10 – 16. Övriga dagar kan man boka digitala livevisningar med oss via vår bokningskalender. Har du andra önskemål om tid och dag än vad som finns ledigt, tveka inte att kontakta oss. Vi är flexibla och gör allt vi kan för att tillmötesgå dina önskemål.

Categories: Produktrelaterat

0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *