Behöver du hjälp?

Välkommen till vår webbshop. Vi ser fram emot att ta hand om din beställning och leverans. Observera att AGA Masterchef Deluxe, Rangemasterprodukter samt kökstillbehör och reservdelar endast säljs via denna webbshop. Använd filterfunktionerna för att snabbare hitta din produkt. 

Just nu har extremt långa leveranstider på grund av COVID-19, räkna med ca 22 veckor på Falconsortimentet. AGA Masterchef Deluxe med induktion finns i lager i utvalda färger och kan levereras inom 3-4 veckor.

Produktkategorier

Produkt Hälltyp

Produkt Bredd

Produkt Stil

 • Falcon NEXUS Steam 110 induktion

  En ångande fräsch nyhet inom range cooking! NEXUS Steam ger dig möjlighet till hälsosam matlagning som hjälper till att bibehålla näringsämnen, färg och textur tack vare den innovativa ugnen med ånginjektion. Frontpanel i svart glas med två digitala touch displayer för inställning av exakt tillagningstemperatur grad för grad.  NEXUS Steam är också utrustad med salamandergrill och jäsugn. Den har tre …

 • Falcon Leckford Deluxe 90 induktion

  Leckford Deluxe – en klassisk och tidlös spismodell som erbjuder en multifunktionsugn, en varmluftsugn och en salamandergrill tillsammans med den nya generationens induktionshäll med 5 zoner varav två av dessa är bryggbar till en stor avlång zon.

  Den finns i färgerna Gloss black, Slate och Ivory.

 • Falcon Leckford Deluxe 110 induktion

  Leckford Deluxe – en klassisk och tidlös spismodell som erbjuder en multifunktionsugn, en varmluftsugn och en salamandergrill tillsammans med den nya generationens induktionshäll med 5 zoner varav två av dessa är bryggbar till en stor avlång zon. 110-modellen har även en praktisk jäslåda som också kan användas för förvaring av plåtar mm.

  Den finns i färgerna Gloss black, Slate och Ivory.

 • Falcon Leckford Deluxe 90 gas

  Leckford Deluxe – en klassisk och tidlös spismodell som erbjuder en multifunktionsugn, en varmluftsugn och en salamandergrill tillsammans med en gashäll med 5 brännare inklusive en WOK-brännare med dubbla ringar.

  Den finns i färgerna Gloss black, Slate och Ivory.

 • Falcon Leckford Deluxe 110 gas

  Leckford Deluxe – en klassisk och tidlös spismodell som erbjuder en multifunktionsugn, en varmluftsugn och en salamandergrill tillsammans med en gashäll med 5 brännare inklusive en WOK-brännare med dubbla ringar samt en keramisk multizon. 110-modellen har även en praktisk jäslåda som även kan användas för förvaring såklart.

  Den finns i färgerna Gloss black, Slate och Ivory.

 • Falcon NEXUS SE 110 induktion

  NEXUS SE är den optimala “matmaskinen” med 4 olika ugnar tillsammans med den nya tidens flexibla induktionshäll som har 5 zoner i olika storlekar varav de två vänstra zonerna kan användas var för sig eller bryggas ihop till en stor zon.

  NEXUS SE erbjuder 1 multifunktionsugn, 1 varmluftsugn, 1 salamandergrill samt 1 slow cookugn. Den moderna stilen gör NEXUS SE till …

 • Falcon NEXUS SE 110 gas

  NEXUS SE är den optimala “matmaskinen” med 4 olika ugnar tillsammans med  en gashäll pressad i ett stycke med zonindelningar samt en keramisk multizon.

  NEXUS SE erbjuder 1 multifunktionsugn, 1 varmluftsugn, 1 grillugn samt 1 slow cookugn. Den moderna stilen gör NEXUS SE till ett blickfång i köket och en naturlig plats att “hänga runt” i goda vänners lag.

 • Falcon NEXUS Steam 110 gas

  En ångande fräsch nyhet inom range cooking! NEXUS Steam ger dig möjlighet till hälsosam matlagning som hjälper till att bibehålla näringsämnen, färg och textur tack vare den innovativa ugnen med ånginjektion. Frontpanel i svart glas med två digitala touch displayer för inställning av exakt tillagningstemperatur grad för grad. Gashällen har 5 brännare inklusive en 3,5 kW multiringbrännare. Dessutom en keramisk …

 • Falcon Kyl/Frys DXD French Style 2 dörrar och 2 lådor

  Falcon presenterar här en helt ny kollektion av fristående kyl & frys, så kallade side-by-side.

  Den nya kollektionen innehåller såväl snygg och stilren design, som smarta högteknologiska funktioner för att kunna bibehålla din mat fräsch och välsmakande för lång tid.

  French style kommer med 2 dörrar och 2 lådor.

 • Falcon Kyl/Frys SXS American Style

  Falcon presenterar här en helt ny kollektion av fristående kyl & frys, så kallade side-by-side.

  Den nya kollektionen innehåller såväl snygg och stilren design, som smarta högteknologiska funktioner för att kunna bibehålla din mat fräsch och välsmakande för lång tid.

  Du kan välja mellan American eller French style, beroende på om du föredrar 4 dörrar eller 2 dörrar och 2 lådor.