Premiumprodukter för ditt kök

Behöver du hjälp?

Full flexibilitet med multifunktionsugn

Våra multifunktionsugnar ger dig full flexibilitet i din matlagning oavsett vad du vill tillaga. På den här sidan kan du lära dig allt om vad våra multifunktionsugnar kan hjälpa dig med. Både när det gäller matlagning och bakning. Se gärna vår video nedan och glöm inte att slå på ljudet på din enhet. Du kan också läsa om funktionerna på denna sida. Är det något du undrar över är du välkommen att höra av dig till oss. 

Upptining

Med denna funktion används endast fläkten för att cirkulera kall luft runt det du vill tina upp. På så sätt påskyndar du upptiningen utan att stressa maten, vilken lätt sker i en mikrovågsugn.

Grill med fläkt

Denna funktion använder det övre värmelemementet tillsammans med grillfunktionen och fläkten. Du får jämnt grillresultat utan att behöva vända på maten. 

Över- och undervärme med fläkt

Tack vare denna funktion ger ugnen olika värmezoner. Den varmaste är överst i ugnen.

Undervärme

Denna funktion använder endast det nedre värmeelementet och används främst för att ge en sista finish på dina rätter, exempelvis för att få en spröd pizzabotten.

Konventionell (över- och undervärme)

Denna traditionella funktion utnyttjar värmeelementen från både övre- och undre delen av ugnen, något som resulterar i en naturlig uppvärmningsprocess där det är mycket varmare i övre delen av ugnen  än i den nedre. 

Övervärme - bryningselement

Använder endast värmeelementet högst upp i ugnen som avger en mycket intensiv värme. Använd denna funktion för att ge en sista bryningseffekt på maten, t ex gratingering.

Rapid respons - Snabbstart

Använd denna funktion för att värma upp varmluftsugnen ugnen ca 30 % snabbare än annars. Denna funktion finns på utvalda modeller.